REGELMATIG TIPS EN MOTIVATIE ONTVANGEN OM JOUW STRESS TE VERMINDEREN?

Contact

06-28 69 61 89

eva@kappacoaching.nl

Wageningselaan 2

3903 LA Veenendaal

© 2020 Kappa Coaching

GRIP OP STRESS

Pak de controle terug

IK BEN KLAAR OM DE STAP TE ZETTEN
HERKEN JE DIT?

 

Je bent een vrouw met een goede opleiding, een goede baan en een gezin. Je hebt alles wat je zou kunnen wensen, en toch gaat het niet goed met je.

 

Je bent continu moe en je piekert veel. Je voelt je doorlopend onrustig en het lukt niet meer om te ontspannen. Je voelt je gestrest en je moppert op iedereen in je omgeving.

Je hebt geen energie en geen zin om de dingen te doen die je moet doen en als je dan eindelijk in bed ligt, lukt het niet om de slaap te vatten. Je ligt te woelen en je hoofd maalt maar door. Je ziet als een berg tegen de dag op en je weet niet meer hoe je het vol moet houden.

Je gaat ’s ochtends met buikpijn en een hoge hartslag naar je werk. Gezond is anders, dan snap je zelf ook wel. Maar ja, met al die slechte nachten kun je niet anders verwachten.

Je stelt op je werk lastige taken telkens uit, het lukt je gewoon niet om je hoofd er naar te zetten. Je kunt je slecht concentreren en je vergeet steeds dingen. En dat is helemaal niets voor jou.

Je hebt geen zin meer in ‘leuke dingen doen’ en je hebt het gevoel nooit klaar te zijn. Er is altijd wel iets of iemand die iets van je moet.

Anderen mensen zeggen dat je je moet ontspannen, rustig aan moet doen en je niet zo druk moet maken, maar zij hebben makkelijk praten! Jij hebt geen idee hoe je je hoofd kunt stilzetten. Je staat continu 'aan'. Een rustig weekendje of vakantie is niet meer voldoende om de batterij op te laden.

Je lichaam protesteert, je hebt veel hoofdpijn en je schouders zitten muurvast.

 

AAN HET EINDE VAN DIT PROGRAMMA

Heb je controle over je gedachten

Weet je wat je stressbronnen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan

Heb je focus en concentratie

Heb je de tools om je te kunnen ontspannen, waar en wanneer je maar wilt

Heb je weer grip op je stress

Hoe krijg je dit weer onder controle?

Hoe zou het voor je zijn als je ’s ochtends uitgerust wakker wordt en je voldoende energie hebt om de dag tegemoet te gaan?

Hoe zou het voor je zijn als je je kunt ontspannen, het piekeren kunt stoppen en de onrust los kunt laten?

Hoe zou het voor je zijn als je je kunt focussen en weer grip hebt op je gedachten en je gevoelens?

 

Dit alles is binnen handbereik met mijn programma ‘GRIP OP STRESS’.

In 8 gesprekken help ik je om controle over je stress te krijgen, zodat je weer kunt leven zoals jij het wilt. Het programma is volledig toegespitst op wat jij nodig hebt. 

​Je leert hoe je op ieder moment van de dag rust kunt vinden in je hoofd. Hoe je te allen tijde focus kunt behouden omdat je altijd de baas bent over je eigen gedachten. Hoe je je energie zodanig kunt indelen, dat je het niet kwijt bent aan gedachten die toch tot niets leiden. Maar dat je altijd energie overhoudt om te doen wat voor jou belangrijk is. Zodat je weer de vrolijke, energieke en levenslustige vrouw kunt zijn die je eigenlijk bent. 

 

Klinkt dit als een droom die te mooi is om waar te zijn? Ook voor jou is dit weggelegd! 

Door de gesprekken en oefeningen is er veel veranderd. Al binnen twee maanden piekerde ik minder en had ik meer controle over mijn gedachten. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mezelf en voel veel meer rust. Ik voel me geestelijk fitter, alsof er een soort wolk weg is. Ik heb nu een opgeruimd hoofd en zie daardoor dingen scherper. Ook mezelf. Bijvoorbeeld dat ik er mag zijn en dat het leven zo beroerd nog niet is…

-

Corina, 46 jaar

GRIP OP STRESS

8 individuele coachingsgesprekken

In 8 gesprekken naar rust in je hoofd en controle over je stress. Voor vrouwen die het niet zover willen laten komen en zelf de touwtjes weer in handen willen hebben.

€ 1249

Betaling in termijnen mogelijk

Wat houdt het in?

  • Professionele begeleiding door een gediplomeerd coach

  • Volledig toegespitst op jouw individuele behoefte en situatie

  • Gesprekken, concrete oefeningen en praktische tools, zodat je alles direct kunt toepassen

  • Je leert hoe je weer controle krijgt over je gedachten en gevoelens

  • Je leert weer te ontspannen en je onrust en stress los te laten

  • Je leert het gepieker te stoppen en je energie weer op te bouwen

 
logo-horizontaal-final.png