top of page

GRATIS GESPREK

Meld je aan voor een gratis coachingsgesprek en ontvang waardevolle tips en inzichten om je onzekerheid en perfectionisme de baas te worden. 

Wil je graag persoonlijk contact? Of wil je eens sparren over de dingen waar je tegenaan loopt?

Meld je dan gerust aan om een GRATIS GESPREK met mij te boeken. Ik ga graag met je in gesprek als je je bijvoorbeeld afvraagt wat je moet doen als je je onzeker voelt in een vergadering. En hoe pak je je perfectionisme aan, waardoor je veel te lang bezig bent met je werk? Hoe komt het toch dat je het Spaans benauwd krijgt als je leidinggevende je wil spreken? Waarom word je zo narrig als je een compliment krijgt? Waarom kan je nooit eens blij en tevreden zijn als een project is afgerond? 

 

Ik bespreek het allemaal graag met je. Grote kans dat ik je concrete tips of inzichten kan geven, zodat je gelijk een begin kunt maken met het weer controle krijgen over je gedachten en de twijfel achter je laten.

Ook geef ik vol enthousiasme antwoord op al je vragen die te maken hebben met het Imposter Syndroom, onzekerheid, de angst om door de mand te vallen en perfectionisme.  

Zo'n gesprek duurt ongeveer 45 minuten en is echt helemaal gratis en natuurlijk volledig vrijblijvend. Je kunt naar mijn praktijk komen in Veenendaal, of we spreken online af via Skype/Zoom. Precies wat jou het beste uitkomt. 

Spreek ik je binnenkort?

Mama2LR (26 of 52).jpg

GRATIS GESPREK

Samen sparren over de dingen waar je tegenaan loopt en antwoord op al je vragen in een persoonlijk gesprek of via Skype/Zoom

Meld je hier aan voor een GRATIS gesprek van 45 minuten, waarin je concrete tips en inzichten krijgt om af te rekenen met je onzekerheid en twijfel aan jezelf.

Gratis

bottom of page