REGELMATIG TIPS EN MOTIVATIE ONTVANGEN OM JOUW STRESS TE VERMINDEREN?

Contact

06-28 69 61 89

eva@kappacoaching.nl

Wageningselaan 2

3903 LA Veenendaal

© 2020 Kappa Coaching

OVER MIJ

Eva Kalter 

Stress specialist

OVER EVA KALTER

Mijn naam is Eva Kalter. Ik ben mental coach met jarenlange coachervaring op het gebied van spanning en stress.

In mijn coachingspraktijk zie ik veelal bevlogen vrouwen met veel verantwoordelijkheidsgevoel, en een neiging tot perfectionisme. Herkenbaar?

Voor mijzelf in ieder geval wel. Ik weet zelf maar al te goed wat stress is en wat dat met je kan doen. Ik heb jarenlang een middelgrote praktijk in de paramedische wereld gerund en uitgebouwd, ondertussen gestudeerd, veel cursussen gevolgd en dat alles naast mijn gezin met vier kinderen en alles wat er nog meer in het leven komt kijken. Ik kan gerust zeggen dat stress geen onbekende voor mij is. Toch is het me gelukt om niet in een burn out te raken, hoewel ik eerlijk moet toegeven dat het soms kantje boord was.

 

Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? Door te weten welke stresssignalen ik serieus moet nemen en te leren hoe ik deze aan kan pakken. Ik ben door schade en schande wijs geworden, geholpen door alle kennis en vaardigheden die ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Ik vind het fantastisch om deze kennis en vaardigheden door te geven aan andere vrouwen die het zwaar hebben. Als ik zie dat vrouwen hun energie weer terugkrijgen en hun ogen weer glans krijgen, gebeurt datzelfde met mij.

Wat zeggen anderen over mij?

 Eva luistert met aandacht en zonder oordeel en ze koppelt theorie aan de praktijk, waardoor je aan de slag gaat met iets dat echt bij jou als persoon past!

-

Melissa

LET'S GET PERSONAL

  • Moeder van vier fantastische kinderen, die veel te snel volwassen zijn geworden en echtgenote van Walter, mijn rots in de branding.

  • Ieder jaar, in het vroege voorjaar, wil ik een weekje doorbrengen op Texel om lekker uit te waaien aan zee en te genieten van de sauna in het vakantiehuisje.

  • Ik ben al een aantal jaren vegetariër. Who needs meat?

  • Ik hou van theater! Toneelstukken, cabaret en opera, héérlijk! Iedere maand ben ik er wel één of twee keer te vinden. Soms met mijn man, soms met mijn zus en soms met één of meer van mijn kinderen.

  • Lekker kneuteren op de bank om een leuke detectiveserie te kijken, wat wil je nog meer?

  • Hoeveel kan een mens houden van lasagne? Nou, heel veel!

  • Om te voorkomen dat die lasagne op mijn heupen plakt, ben ik vier keer per week in de sportschool te vinden. Het liefst leuke groepslessen, want fitness vind ik saai.

  • Door een kronkel in mijn hoofd ben ik goed in cryptogrammen oplossen. Logische puzzels zijn ook helemaal mijn ding.

  • Ik lees meestal drie boeken tegelijk: een Engelstalige detective als luisterboek op mijn MP3-speler, een spannend boek op mijn e-reader en een studieboek op mijn bureau.

  • Ik moet altijd ontzettend lachen om (mijn eigen) woordgrappen. Vaak ben ik de enige….

 

logo-horizontaal-final.png