top of page

Gratis Webinar
Maak zelfverzekerd je ambities waar

De 5 sleutels om jezelf te bevrijden van het Imposter Syndroom

Dinsdag 4 oktober | 11:00 uur

mama-11.jpg

Mijn naam is Eva 

Mijn naam is Eva Kalter. Ik ben mental coach met jarenlange coachervaring op het gebied van zelfvertrouwen, mindset en stress.

In mijn coachingspraktijk zie ik intelligente en ambitieuze vrouwen met het Imposter Syndroom. 

Mental coach met meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van vrouwen

Anker 2

BEN JIJ DIT?

Dit is wat de buitenwereld ziet: een succesvolle en zelfverzekerde vrouw met een goede opleiding en een prachtige baan, die alles goed voor elkaar heeft.
Je hebt altijd op alles een antwoord en je hebt voor iedereen goede raad. Maar ze moesten eens weten hoe je soms op je tenen loopt om deze schijn op te houden. Als ze in je hoofd konden kijken zagen ze de twijfels die je hebt over jezelf. Dan zouden ze de onzekerheid zien die je eigenlijk altijd wel voelt maar die je koste wat het kost verborgen houdt.

Je hebt het idee dat iedereen hoge verwachtingen van je heeft, maar jij vraagt je serieus af of je die wel waar kunt maken. Bij ieder rapport dat je inlevert denk je: ‘Oh help, als het maar goed genoeg is.’ en daardoor heb je er dubbel zoveel tijd in gestoken om het in te leveren. Je wordt doodmoe van je eigen perfectionisme en als iemand kritiek geeft, wil je het liefst door de grond zakken. Je bent eigenlijk nooit tevreden over je werk want je vindt dat het altijd beter had gekund.


Als je één van deze voorbeelden herkent, dan is deze masterclass voor jou!
Ben jij klaar met al dat twijfelen aan jezelf en dat perfectionistische gedoe?  

Mama2020Extra (25 of 27).jpg

Dinsdag 4 oktober om 11:00 uur geef ik het gratis online webinar 'Maak zelfverzekerd je ambities waar.'

Mama2LR (18 of 52).jpg

Ik geef je de 5 sleutels waarmee je jezelf kunt bevrijden van die onzekerheid en je perfectionisme. Weg met dat Imposter Syndroom!

Want heel eerlijk? Het gaat niet vanzelf over. Ook niet als je nog die ene cursus of opleiding doet. Ook niet als je nog een paar jaar ervaring erbij hebt. Ook niet als je jezelf streng toespreekt om je vanaf nu echt niets meer aan te trekken van de mening van anderen. 
Maar er is ook goed nieuws: je kunt er wel iets aan doen! En daar wil ik je graag bij helpen met deze masterclass. 

Ik vertel je hoe je kunt leren om te vertrouwen op jezelf en je niet druk te maken over wat anderen van je denken. Zodat je jezelf niet meer hoeft te bewijzen of bang hoeft te zijn dat je door de mand valt. Om te weten dat je goed genoeg bent en perfectionisme niet nodig is.

Hoe zou dat voor je zijn?

Vijf sleutels. Vijf concrete handvatten. 
Het wordt geen opsomming van loze kreten, maar je krijgt een serieus werkplan waar je gelijk mee aan de slag kunt. Lekker praktisch en concreet, want daar houd ik van.
Ben je er ook bij?

Schrijf je dan in en reserveer een plekje voor

dinsdag 4 oktober om 11:00 uur. 


Het is tijd om het roer om te gooien! Ben je erbij?

Ja, hier wil ik bij zijn!

Registreer mij!

Socolant Image
bottom of page